Salgs- og leveringsbetingelser samt privatpolitik

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via
Mobilepay, Visa Maetro og Mastercard.
Alle priser i Activerings.dk – er inkl. moms.

Fragt og leverings priser

Activerings tilbyder gratis fragt til pakkeshop.
Levering til privatadresse koster et ekstra gebyr som ses i checkout

Forsendelsen af varer sker med GLS eller Postnord.
Risikoen for varer købt hos Activerings overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Leverings tid

1-2 dage ved valg af Postnord og 2-3 dage ved valg af GLS på lagerførte varer, hvis varen ikke er lagerført fremgår leveringstiden af hjemmesiden.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Activerings, skal påberåbes i rimelig tid efter, at fejlen er opdaget. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til vores mail.

Garanti

Du har som privat kunde 12 måneders garanti og 24 måneders reklamationsret fra leveringstidspunktet ifølge forbrugerombudsmanden.

Fortrydelsesret

Activerings yder 14 dages fortrydelsesret til privatkunder, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Hvis du fortryder købet har du pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

Hvis den returnere vare fremstår brugt ud over hvad man måtte kunne forvente for at kunne fastslå varens art mv. som er muligt i en fysisk forretning jævnfør forbrugerombudsmandens anbefalinger, vil der komme en reduktion i retursummen svarende til værdiforringelsen.
Forbrugerombudsmanden-værdiforringelse PDF

Kunden skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Hvis du kun fortryder noget af dit køb kan du godt nøjes med at returnere en del af ordren. Du vil modtage din betaling retur når varen er modtaget af Activerings.

Retur ordre skal sendes til adressen og ikke til en pakkeshop/boks.

Vi tilbyder vores kunder at købe en retur label gennem vores retur portal: Returportal

Persondatapolitik

Formål
Vi indsamler personoplysninger for at kunne levere din/dine købte varer.
Vi indsamler følgende personoplysninger:
Navn, adresse, postnr, by, land, telefonnummer, e-mail.

Grundlæggende oplysninger
Vi videregiver følgende oplysninger til vores fragtsamarbejdspartnere navn, adresse, postnr, by, land, telefonnummer, e-mail.
Din information bliver udskrevet på en label som klistres på pakken.
Oplysninger givet til videregives ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Din ordredata er beskyttet via kryptering (SSL) under transmission.
Du har ret til, ved forespørgsel at få oplyst hvilke data vi har registreret om dig. Du har ret i henhold til persondataloven at få slettet din data hos os hvis du ønsker dette.

Vi gemmer data i 5 år i henhold til persondata loven grundet krav fra SKAT.