ForsideInspirationHistorien bag Active ring

Historien bag Active ring

Sådan startede ideen til at lave webshoppen Activerings.

I 2019 gik jeg igennem et større vægttabsforløb. Før i tiden gik jeg altid med guldringe, men undervejs gik jeg et par ringstørrelser ned. Jeg ville ikke ændre mine rings størrelse før jeg var sikker på at jeg havde opnået en vægt som jeg ville kunne opholde. Da begyndte min jagt på nye ringe og undervejs fandt jeg silikoneringe i udlandet. De passede perfekt ind i min aktive vægttabs livsstil, men de var desværre ikke til at købe i Danmark. At bestille varer til Danmark har jo altid en ekstra udgift med importgebyr og derfra kom ideen til at starte denne webshop.

Enten skulle jeg have gjort mine ringe mindre hos en guldsmed eller så skulle jeg købe nye ringe. Jeg begyndte at kigge efter nogle nye ringe da, undervejs fandt jeg nogle silikoneringe som jeg besluttede mig for at prøve at bestille.

Hvornår bruger jeg selv mine silikoneringe?

  • Til at mache mit outfit med de forskellige farver.
  • Når jeg ved at jeg skal noget aktivt og stadig har lyst til at have accessoires på den dag.

Hvad er fordelene ved at bruge silikoneringe?

  • Man behøver ikke at være bange for at ødelægge sin ring som man f.eks. kan være ved dyre ringe eller forgyldte ringe.
  • De er meget behagelige at have på og efter kort tid bemærker du slet ikke at du har ringen på.
  • De er ideelle til folk som er aktive, f.eks. hvis du arbejder med et håndværk, dyr eller træner meget.
Silikonering til hverdagsbrug

For mig er mine silikoneringe ikke en ring som helt erstatter mine metal ringe, men de er en smart accessories da jeg kan medbringe dem og bruge dem uden at være bange for at de bliver skadet eller jeg mister dem.

Silikonering i rød
Silikone ring i farven Baby Blue
Silikonering Star purple

Hvorfor har jeg valgt KnotTheory?

Jeg har bestilt over 40 forskellige ringe hjem for at finde den rigtige producent. Da jeg modtog min første ordre fra KnotTheory var jeg virkelig imponeret over den mørkeblå Metallic Blue farve.

Kvaliteten var i top og ringene var virkelig behaglige at have på. Især deres metalliske ringe har det flotteste skær.

Knotheory silikonering
Se mine favorit silikoneringe her
Olive green silikonering på model

ARC
Olive Green

Silikonering i rød på model

Slim pyramid
Metallic Red

Silikonering i lilla på model

ARC
Star Purple

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så du altid er opdateret når vi launcher nye farver i vores sortiment

Nyhedsbrev

Få adgang til eksklusive tilbud, stilinspiration og spændende nyheder? Som en særlig velkomstgave vil du modtage en 10% rabatkode, som du kan bruge på dit næste køb.

Del:
  • Du har ingen produkter i kurven
Find din størrelse
Kategorier
0 Kurv