ForsideInspirationSmykket du trygt kan medbringe på ferien

Smykket du trygt kan medbringe på ferien

Smykket du med god samvittighed kan medbringe på ferien

Kender du det, når man pakker til ferien og man spørger sig selv “hvilke ringe skal jeg tage med?”.
Hvis man skal på bade ferie kan det være nødvendigt at tage ringene af undervejs, men hvor kan man opbevare dem sikkert?

Her vil en silikonering være en god erstatning at tage med på rejsen.

Jeg skiftede min vielsesring ud med en silikonering på ferien. Det gjorde jeg havde ro i sjælen, da jeg kunne lægge silikoneringen ned i min makeup taske hvis jeg ikke ønskede at have den på. Dermed behøvede jeg ikke at være bange for at miste en ring af høj værdi.

Når vi var ude om aftenen tog jeg min silikonering på, jeg havde flere farver med som passede til forskellige kjoler. Jeg kan godt lide at vise jeg er gift når jeg er ude, silikoneringene gjorde dette muligt for mig.

Silikoneringe i vand

Den perfekte ring til sommer og vandleg

Silikoneringe er perfekte til sommervejr da man oftest har hævede fingre i varmen. Da ringene er elastiske vil de ikke klemme dine varme fingre.

Derudover vil du kunne bruge dine ringe i vandet. Med alle farverne i sortimentet, vil du sikkert kunne finde en som matcher dit ynglings strand outfit.

Se vores udvalg af silikoneringe til både mænd og kvinder her
Del:
  • Du har ingen produkter i kurven
Find din størrelse
Kategorier
0 Kurv