ForsideGuidesSilikoneringes kvalitet – Gode og dårlige silikoneringe

Silikoneringes kvalitet – Gode og dårlige silikoneringe

Kvaliteten på silikoneringe

Der er stor forskel på kvaliteten af silikoneringe. Du vil tydeligt kunne se og mærke forskel på gode og dårlige silikoneringe. De billige silikoneringe har oftest en støbekant fra formen uden på og inde i ringen. Den indvendige støbekant vil du oftest kunne mærke.

Jeg har undersøgt mange forskellige brands af silikoneringe før jeg fandt det brand jeg ønskede at forhandle. Hos KnotTheory bestilte jeg først som en almindelig kunde og da jeg modtog ringene var jeg sikker på at jeg havde fundet den rette leverandør. Kvaliteten på silikoneringene var i top og der var ingen støbekanter som kunne mærkes på ringene.

Silikoneringe dårlig kvalitet
Silikoneringe god kvalitet

Støbekanter på silikoneringe​

På billederne kan du se den indvendige støbekant på både en dårlig og god silikonering.
På den lysegrønne er støbekanten både til at se og mærke indvendigt og udvendigt.

På silikoneringen fra Activerings er indersiden helt glat med et lille logo i inderkanten. Logoet er så minimalt at du ikke kan mærke det når du går med ringen. Logoet i silikoneringen er din sikkerhed på at du har en original KnotTheory ring.

Har silikoneringene fra Activerings så ingen støbekanter?

Jo, alle silikoneringe vil have en støbekant fra støbeformen. I vores silikoneringe er støbekanten sat i kanten af ringen og derfor kan den ikke mærkes eller ses med det blotte øje. Gode kvalitets ringe har en “usynlig” støbekant.

På nedenstående billeder kan du se forskellen på ringe som har støbekanten i midten af ringen på ydersiden. På vores ringe er ydersiden helt glat.

Silikoneringe god og dårlig kvalitet
Silikoneringe god og dårlig kvalitet

Hvordan finder jeg en god kvalitets silikonering?

Du vil være nødt til at kigge på billeder og videomateriale for at kunne se om ringe har en tydelig støbekant. Dog er der en del firmaer som redigerer dem væk på billeder, derfor vil du først finde ud af at ringen har en tydelig støbekant når du modtager den.

Hvis du vælger at købe ringe hos Activerings så er du sikker på at du ikke vil kunne mærke eller se støbekanten.

Silikoneringe god og dårlig kvalitet
Se vores udvalg af silikoneringe til både mænd og kvinder her
Del:
  • Du har ingen produkter i kurven
Find din størrelse
Kategorier
0 Kurv